Galette de sarrasin moules et fondue de poireau

Galette de sarrasin moules et fondue de poireau

3.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • de poireaux coupés en tronçons
    600 g
  • de beurre demi-sel
    80 g
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de farine de blé
    20 g
  • de lait
    150 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    1000 g
  • galettes de sarrasin
    6

Voeding per 1 portion

Calorieën 270 kcal / 1133 kJ
Eiwitten 12.5 g
Vetten 13.5 g
Koolhydraten 22.5 g
Vezels 4.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...