Mousse à l'abricot

Mousse à l'abricot

3.4 25 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
4 portions

Ingrediënten

La purée d'abricot
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
  • 200 g d'eau
  • 125 g de sucre en poudre
La crème
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 40 g de sucre glace maison
  • 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1915 kJ / 457 kcal
Vetten 25.8 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 54.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...