Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1915 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse à l'abricot
2 Std.
Mousse aux nectarines
2u. 45min
Crème fraise rhubarbe
1ωρ. 30 λεπτ.
Mousse framboise-noix de coco
2u. 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Mousse légère fraise-groseille
2u. 15min
Gâteau aux clémentines
3h 15min
Mousse de kiwi
2u. 15min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Mousse aux fruits rouges
5ωρ.
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2u. 15min
Mousse aux pommes
40 Min