Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de kiwi
2h 15min
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacottas after eight
5h 35min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Mousse à l'abricot
3 godz. 30 min
Mousse citron vert-basilic
2h 30 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Verrines à l'orange
1h 15min