Mousse à l'abricot

Mousse à l'abricot

3.3 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
  • 20 g de jus de citron
  • 2 blancs d'œufs
  • 60 g de sucre en poudre
  • 150 g de crème liquide 35% m.g. très froide

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4.3 g
Calorieën 946 kJ / 226 kcal
Vetten 12.3 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...