Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture provençale
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 100 g de tomates séchées à l'huile, coupées en deux
- 50 g de poivrons rouges grillés, en conserve, coupés en morceaux
- 100 g d'escargots cuits, en conserve
La garniture au beurre d'escargot
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 100 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'escargots cuits, en conserve
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 146 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Beurre d'escargot
10 min
Pommes duchesse
1h
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Gougères
45min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Pâté de Pâques
2h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Minifeuilletés aux escargots
50min