Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
- 250 g de porto rouge
- 30 g de sucre en poudre
- 3 tranches de jambon de Parme
- 2 melons, détaillés en billes avec une cuillère parisienne
- 18 feuilles de menthe fraîche, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses de betterave en deux façons
15 dk
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 dk
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6u. 15min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4u. 30min
Verrine saumon-endive
10 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 godz. 25 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min