Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
- 250 g de porto rouge
- 30 g de sucre en poudre
- 3 tranches de jambon de Parme
- 2 melons, détaillés en billes avec une cuillère parisienne
- 18 feuilles de menthe fraîche, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrine saumon-endive
10min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Verrines printanières
25 Min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min