Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 101 kJ / 24 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Moules à la bretonne
55min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Foie gras d'oie à la truffe
72hod.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Moules à l'escabèche
24hod.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Mouclade
1h
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Cassolettes de saint-jacques
30min