Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 12 langoustines crues
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de cognac
- 100 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 12 brins d'estragon frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 242 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3h 25min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min