Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 12 langoustines crues
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de cognac
- 100 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 12 brins d'estragon frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 242 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Bouchées aux saint-jacques
25 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Bavarois d'asperge
15 Min