Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de palourdes (voir "Conseil(s)")
- 100 g de cidre doux ou brut
- 1 c. à soupe de persil plat frais, haché
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 705 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 7.69 g
- Koolhydraten
- 4.16 g
- Vetten
- 13.48 g
- Vezels
- 0.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson des bigorneaux
25 min
Bulots au court-bouillon
2sa
Assiette de vanets
Geen beoordelingen
Sardines à la corsica
50 min
Ris d'agneau à la zamorana
50 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15 min
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1h 10 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
La cuisson des langoustines
40 min
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min