Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron vert non traité, jus et zeste
- 1 avocat bien mûr (200-230 g de chair)
- 50 g de crème de coco
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 250 - 300 g de chair de crabe frais, émiettée
- 200 g d'ananas frais, coupé en dés
- 1 pamplemousse rose, détaillé en suprêmes
- feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 776 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30 min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrine exotique
5 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Cheesecake au saumon
4h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min