Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'amandes émondées, non salées
La farce duxelles
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 10 g de persil frais, équeuté
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 893 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Œufs mimosas à la sardine
35 min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Salade de champignons aux deux citrons
1h 15min
Champignons farcis
45 min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Œufs farcis
30 min
Gratin de champignons
30 min