Champignons farcis

Champignons farcis

4.1 84 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g d'amande émondée non salées
La farce duxelles
  • 20 g de beurre
  • 30 g d'huile d'olive
  • 60 g d'échalotes
  • 700 g de champignons de Paris frais brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
  • 1 gousse d'ail
  • 1 œuf
  • 10 g de persil frais, équeuté
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 1 c. à café rase de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 893 kJ / 216 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...