Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 250 g de lait demi-écrémé
- 50 g de farine de blé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 120 g chair de crabe en conserve (poids net égoutté), émiettée
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé à la fourme d'Ambert
40 Min
Soufflé au fromage express
50min
Tourte saumon-oseille
1h 15min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30 min
Crumble terre et mer
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Gougères
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min