Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 4 brins de persil frais, équeutés
- ½ c. à café de moutarde
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 petites feuilles d'endives, violettes, préalablement lavées et séchées
- 150 g de chair de crabe frais, émiettée
- 1 tomate, détaillée en dés
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 117.4 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1.9 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Feuilletés au beaufort
1h
Verrine saumon-endive
10 min
Tartines scandinaves
10 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10 min
Bouchées aux saint-jacques
25 min
Palmiers saumon aneth
40min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min