Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de comté, coupé en morceaux
- 15 g de beurre, pour les moules
- 3 œufs
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 120 g d'huile d'olive
- 100 g de lait tiédi
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran en poudre
-
12
noix de saint-jacques, sans corail, coupées en deux
of 24 noix de pétoncle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Rillettes aux deux saumons
40min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25 min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Minicannelés au chorizo
12h
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Cannelés au jambon
13 Std.