
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpes
- 150 g de farine de blé
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait entier
- 3 œufs
- 50 g d'eau
La garniture
- 20 g d'échalote
- 200 g de carottes coupées en petits tronçons
- 150 g de poireau coupé en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais émincés finement
- 100 g de vin blanc
- 20 g de fécule de maïs
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g de lait froid
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction de la salinité des moules
- 40 g de beurre
- 3 brins de persil frais ciselés
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 8 brins de ciboulette fraîche pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 241.4 kcal / 1009.4 kJ
- Eiwitten
- 12.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vezels
- 2.5 g