Compatibele versies
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 500 g de fromage blanc nature
- 6 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Verrine saumon-endive
10 dk
Verrine à la pomme
30 min
Verrines estivales
12h
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Mousse aux pommes
40min
Petite crème express aux fruits rouges
15 min
Tiramisu framboises-fraises
3h