Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1747 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Cotriade
1h
Marmite aux palourdes
1u. 50min
Ris d'agneau à la zamorana
50 min
Calamar à la piperade
35 min
Mouclade
1h
Féroce d'avocat
30 min
Brandade de morue
24j 35 menit
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Piquillos à la morue
1h 30min
La cuisson des langoustines
40 min
Acras de morue
13u.