Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chair de crabe frais, émiettée
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 70 g de farine de sarrasin
- 3 gros œufs (63-73 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 376 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Bavarois d'asperge
15min
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2h 30min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15 min.
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Tuiles aux crevettes
40min
Fleurs chorizo-feta
35min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Palmiers saumon aneth
40min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Rillettes de thon à la tomate
10min