Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chair de crabe frais, émiettée
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 70 g de farine de sarrasin
- 3 gros œufs (63-73 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 376 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Roulés de galette au saumon
45 Min
Champignons farcis
55min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 Min
Tartinade de radis noir
5min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45 min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min