Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de beurre demi-sel, pour le moule
- 10 g de farine, pour le moule et pour fariner
- 1 pâte brisée maison
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 200 g de ricotta
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 2 carottes jaunes, taillées en tagliatelle
- 2 carottes, taillées en tagliatelle
- 2 courgettes, taillées en tagliatelle
- 1 aubergine, taillée en tagliatelle
- 5 tranches de jambon blanc
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1913.7 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Bavarois tomate-fraise
2 godz. 25 min
Entremets vanille-caramel
2h
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1h 30min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1 Std. 10 Min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
La tourte aux épluchures de patate
2 godz. 30 min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Gâteau vapeur au chocolat, crème fouettée
1h 15min
Biscuits aquarium
1h 45min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24j 30 menit
"Pizza" briochée sucrée
2 Std. 45 Min