Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cèpes frais
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de beurre doux
- 30 g d'oignon jaune
- 170 g de farine de blé
- 800 g de lait entier, à température ambiante
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de chapelure
- 3 œufs, battus
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2 godz.
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1h
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2h 45min
Pintxo au fromage fumé
10min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 min
Falafels
24h
Mini-choux aux fraises
1h 10min
Petits choux aux champignons
1 Std. 25 Min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 min