Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, type Manitoba, et un peu pour le moule
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella tressée, coupée en morceaux
- 6 filets d'anchois à l'huile
- 250 g de tomates entières pelées au jus, égouttées
- 1 pincée de sel, et un peu pour la finition
- 4 cœurs d'artichaut à l'huile, coupés en quartiers
- 50 g de champignons à l'huile, coupés en lamelles
- 50 g d'olives taggiasca
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza à la marinara
1sa 35 dk
Flammekueche aux asperges et à l'huile de citron
1 Std. 15 Min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1sa 10 dk
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Pizza aux 3 farines
1sa 35 dk
Pizza aux légumes
2h 5min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza roulée à la napolitaine
2 Std. 15 Min
Pizza quatre saisons
1sa 35 dk
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza tomate et roquette
1 godz.
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min