Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les sablés
- 100 g de mimolette, coupée en morceaux
- 45 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g de tomates séchées, égouttées
- 80 g de beurre
- 160 g de farine de blé
- 35 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 300 g d'eau
- 250 g de haricots verts frais, coupés en petits dés
- 130 g de poivron rouge, épépiné et coupé en petits dés
- 130 g de carotte, coupée en petits dés
- 6 œuf
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de courgette, coupée en petits dés
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
3
brins de persil frais
of 3 brins de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de quinoa à la provençale
30 Min
Soupe miso
40 Min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Risotto de printemps
55 Min
Salade croquante de printemps
40 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Entremets chocolat fraise basilic
20h
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 Std. 30 Min
Tatin de poireau
55 Min