Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 490 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'échalotes
- 10 g de beurre doux
- 200 g de girolles fraîches
- 200 g de champignons de Paris frais
- 100 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3495 kJ / 840 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 61.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Talmouses au brie
1h 5min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1h
Croustillant méditérranéen
1h 15min
Croustade aux champignons
1h 15min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1 Std. 40 Min
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45min
Petits croissants au saumon et fromage frais
1h
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Tourte au roquefort
2h 15 min.
Gratiné de cannelloni au vert
1h 45min