Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 godz. 10 min
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35 min
Fiskefrikadeller (Croquettes de cabillaud et rémoulade)
1h 30min
Chili con carne
1 godz. 50 min
Macaronade
2h 30min
Boulettes de bœuf au gingembre
45 min
Raviolis de crevettes
50min
Aillade de veau
1h 30min
Curry d'agneau du Cachemire
3sa 35 dk
Biryani de dinde
8 godz. 50 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
La véritable moussaka
2h 30min