Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20 min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Ravioli asperge-roquette
2 godz.
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 Min
Boulettes de bœuf au gingembre
45 min
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1h 30 min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Polpettes siciliennes
1h