Compatibele versies
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace avocat-basilic (la veille)
- 400 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 branche de basilic frais, équeutée
- le jus d'un citron vert
- 2 avocats (300 g env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le carpaccio (le jour même)
- 6 tomates, détaillées en tranches fines
- 2 boules de mozzarella (250 g env.), coupées en tranches
- 100 g de roquette
- 6 c. à café d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Gaspacho de melon
10min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5 godz. 35 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Eclairs guacamole et crabe
1h 10min
Tartare de bar
10min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 godz. 25 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de saumon frais
15min