Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de menthe poivrée
- 1 bouquet de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 200 g de ricotta
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile de pistache
- 4 truites, vidées, nettoyées et désarêtées (Voir "Conseil(s)") (env. 250 g/truite)
- 500 g d'eau
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de pignons de pin
- 150 g de pommes acidulées, épluchées, évidées et coupées en quatre
- 10 g d'huile d'olive
- 40 g de jus d'orange
- 20 g de jus de citron
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min
Epaule de veau à la normande
1sa
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Daurade à l'ail
40 dk
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1sa 30 dk
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1sa 30 dk
Lotte à la provençale
50 Min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Paupiettes d'agneau
1sa 30 dk
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min