Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g de courgettes tendres, non épluchées
- 250 g de saumon frais, détaillé en dés (2 x 2 cm)
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de fumet de poisson
- ½ c. à café de curry en poudre
- ¼ c. à café de graines de cumin
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de fromage blanc nature
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 132 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Eclairs saumon-Passion
2 godz.
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Verrines estivales
12 Std.
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3sa 30 dk
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min