Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 2 brins d'aneth frais, équeutés
- 2 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 g d'huile d'olive
- 10 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 concombre non traité, non épluché
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 185 kJ / 44.6 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de poulet à la ricotta et au citron
50 min
Tartinade de courgette
4h
Tartare de tomate et de poivron
10min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Verrines printanières
25 min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Verrine saumon-endive
10min
Terrine de saumon à tartiner
3h
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min