Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 magrets de canard avec la peau
- 100 g de vin rouge
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 200 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3457 kJ / 827 kcal
- Eiwitten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 Min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50 min
Canard aux amandes
40 min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2 godz.
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1 Std.
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Papillote de canard au miel et aux poires
1 Std.
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Filet mignon au cidre
35 min