Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre, et un peu pour les moules
- 250 g de riz long blanc
- 500 g de bouillon de légumes
- 400 g d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
- 150 g de jambon, taillé en lanières
- 200 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1206.9 kJ / 287.1 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 588.4 mg
Alternatieve recepten
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Petits cakes à la tomate farcie
40 min
Courgette au jambon
1h
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1h 10min
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1h 5min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Œuf en cocotte de tomate
1h
Soufflé aux asperges
1h 10min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min