Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jus d'orange
- 40 g de beurre
- 40 g de miel
- 600 g de navets, pelés et coupés en quatre
- du sel
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'échine de porc en dés de 2 cm
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Bœuf tex mex au chou rouge
1 Std. 5 Min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 dk
Porc aux abricots secs
55 Min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15 Min
Sauté de porc à l'orange
1sa
Filet mignon de porc mariné
5 Std. 15 Min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 dk
Parmentier de boudin à la patate douce
50 Min
Porc aigre-doux à la purée
40 dk
Tarte au navet et au cantal
1sa 30 dk
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 Min