Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock, coupés en trois
- 350 g de chou vert, coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 godz.
Gratiné de cannelloni au vert
1 godz. 45 min
Chou farci à la sauce tomate
1 godz. 45 min
Pot-au-feu de la mer
1 Std. 5 Min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 godz. 35 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 godz.
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Gratin de merlu aux courgettes
45 min