Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock, coupés en trois
- 350 g de chou vert, coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1h 5min
Betterave et chou-fleur en salade, poulet sauce tomate, papillote poire-banane
1h 15min
Lasagne aux légumes
1h 5min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 Std. 30 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.