Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock, coupés en trois
- 350 g de chou vert, coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Gratin de pommes de terre et topinambours
12 godz.
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1h 20min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Chou frisé à l'italienne
1h 50 min.
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min