Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'eau
La garniture
- 100 g de lard fumé, détaillé en fines tranches
- 2 œufs
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cresson frais, lavé et effeuillé
- 120 g de cheddar, taillé en copeaux
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1512 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 26.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de butternut aux châtaignes
35 min
Quiche au poireau
55 min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1h 30min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12 godz.
Œufs Benedict light
50 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20min