Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'eau
La garniture
- 100 g de lard fumé, détaillé en fines tranches
- 2 œufs
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cresson frais, lavé et effeuillé
- 120 g de cheddar, taillé en copeaux
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1512 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 26.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Flamiche aux chicons et maroilles
2 godz.
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Velouté de pleurote au jambon cru
45min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min
Welsh rarebit
30 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Soufflés de topinambours
55 min