Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée maison
- 20 g de beurre doux
- 1 bouquet d'oignons nouveaux, épluchés mais avec 4-5 cm de tige, coupés en deux dans la longueur
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés
- 3 œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Quiche épinard-tomate
1 Std. 45 Min
Cake au chou-fleur
1h 15 min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Tarte aux 3 légumes
1h 25 min
Tarte printanière
50min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Tarte provençale
1h 15 min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15 min
Tartelette aux légumes d'été
50min