Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée maison
- 20 g de beurre doux
- 1 bouquet d'oignons nouveaux, épluchés mais avec 4-5 cm de tige, coupés en deux dans la longueur
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés
- 3 œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15min
Tarte aux oignons
1h 15min
Pizza à la chicorée et jambon
1h
Tarte printanière
50min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Lasagne pomme-pruneau et fruits secs
1h 10min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min