Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- sel
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en rondelles
- 100 g de céleri branche, coupé en rondelles
- 800 g de fumet de poisson réhydraté
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Tajine de poissons au curry
55 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 godz.
Lotte à la provençale
50 Min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 Std. 15 Min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1 godz. 5 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min