
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'emmental coupé en morceaux
- 1 citron jaune non traité bio de préférence, zeste et jus
- 2 tranches de pain de mie complet toastées et en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 30 g d'échalote
- 300 g de topinambours épluchés et coupés en dés (1 cm env.)
- 200 g de panais épluchés et coupés en dés (1 cm env.)
- 150 g de rutabagas épluchés et coupés en dés (1 cm env.)
- 300 g d'eau
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de lait demi-écrémé
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de beurre pour le moule
- 6 feuilles de lasagne fraîches
- 100 g de fromage bleu des Causses coupé en fines lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 846 kcal / 3517 kJ
- Eiwitten
- 20 g
- Vetten
- 61 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vezels
- 6 g