Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 200 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de flocons d'avoine
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (par ex. persil ou ciboulette) ciselées
- huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 354 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Crumble de panais et courgettes
1ωρ. 5 λεπτ.
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Galettes de chou-fleur au fromage
45 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1u. 15min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1u.
Tarte au navet et au cantal
1u. 30min
Colcannon irlandais
1 godz. 10 min
Gnocchis de butternut
1u. 35min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1u.
Gnocchi aux épinards
1ωρ. 5 λεπτ.