Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Parmentier de boeuf aux panais et noisettes
45 min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1 godz. 30 min
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Galettes de céleri et carotte
30 min