Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 4 - 6 feuilles de basilic frais
- 5 g de jus de citron
- 10 - 15 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 310 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14ωρ.
Tapenade de tomates
5min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Houmous de betterave
15min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Houmous de carotte
25min
Tartinade d'aubergine et de poivrons
40min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Dip au fromage et à la ciboulette
5min
Houmous de courgette
10min
Mousses de betterave en deux façons
15min