Compatibele versies
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan en morceaux
- 150 g de fenouil coupé en petits morceaux
- 150 g de carottes coupées en cubes d'1 cm
- 100 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de safran en filaments
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 2 œufs moyens (53-63 g)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 737 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Chou-fleur en soufflé
55min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1h 10min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Flan d'épinard
45 min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min
Terrine de feta au basilic
3h
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min