Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 2 c. à soupe de miel
- 2 poires bien mûres, coupées en dés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de paprika doux en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Lentilles en salade
1 godz.
Fèves fraîches à la catalane
3h
Boulgour à l'orientale
35min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 godz.
Tarte aux épinards et citron confit
1 godz. 20 min
Purée de haricots blancs
12 godz. 30 min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1 godz. 15 min
Carottes au cumin
35min