Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de pecorino en cubes de 2 cm
- 30 g de persil frais, effeuillé et séché
- 60 g de graines de courge, décortiquées
- 60 g d'huile de tournesol, pressée à froid
- ½ jus de citron fraîchement pressé
- 1000 g d'eau
- 600 g de courge butternut, pelée et en cubes de 3 cm
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Purée panais potiron
45min
Purée potiron-orange
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée butternut-noisettes
50min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 godz. 5 min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Tortilla aux pois gourmands
45min
Fondue de poireau orange et cumin
30min