Butternut à la cannelle, œuf mollet

Butternut à la cannelle, œuf mollet

3.9 90 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 500 g de courge butternut épluchée en fines tranches
  • 1 c. à soupe de cannelle en poudre
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 œufs
  • 40 g de canneberges déshydratées
  • 300 g de pommes acidulées en fines tranches
  • 100 g de roquette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 465 kJ / 111 kcal
Vetten 5 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...