Polenta aux cèpes, œuf au plat

Polenta aux cèpes, œuf au plat

3.6 53 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 1000 g d'eau
  • 200 g de polenta précuite
  • sel
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de cèpes frais surgelés
  • poivre moulu
  • 2 c. à soupe de persil plat frais ciselé
  • 4 œufs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1518 kJ / 361 kcal
Vetten 16 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...