Gnocchi aux épinards

Gnocchi aux épinards

4.2 87 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

Les gnocchi
  • 500 g d'eau et pour la cuisson des gnocchi
  • 2 pincées de sel et pour la cuisson des gnocchi
  • 700 g de pousses d'épinards frais
  • 280 g de chapelure
  • 90 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 100 g de parmesan râpé
  • 2 œufs
La finition
  • 40 g de beurre doux
  • 5 feuilles de sauge fraîche
  • 30 g de parmesan en copeaux

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 2791 kJ / 667 kcal
Vetten 23.1 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 88.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...