Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2791 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de chou-fleur au fromage
45 min
Gnocchis
45 min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1 godz.
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min
Flan d'épinard
45 min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1 godz.
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 Min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Gnocchis de patate douce
40 Min