![Cake épinard-ricotta Cake épinard-ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5128632C-DC8B-46A0-BB1B-A35FC79BDA59/Derivates/5cb1162d-d176-446c-8f5e-2254097899f2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de beurre
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 3 œufs
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 140 g de lait
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g d'huile de tournesol
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 120 g de ricotta
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1077.8 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake carotte-courgette-chèvre
55 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 Min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40 Min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1 Std. 10 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 Std. 35 Min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 Min