Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de beurre
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 3 œufs
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 140 g de lait
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g d'huile de tournesol
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 120 g de ricotta
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1077.8 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de patate douce
40min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1h 10min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Quiche carotte-cumin
1 godz.
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1h 30min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min