Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de noisettes décortiquées
- 70 g de beurre mou, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 6 jeunes poireaux (550 g env.), coupés en morceaux
- 120 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de feta émiettée
- 50 g de parmesan râpé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin de poireau
55 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Terrine de potimarron aux noisettes
4 godz. 30 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40p
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45p
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Tatin d'endives
1óra 20p
Crumble de poireau au chorizo doux
50p
Tatin aux navets
1h 10min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min