Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de feuilles de blette
- 100 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 75 g de beurre, et un peu pour le moule
- 250 g de farine
- 4 œufs
- 75 g d'huile de tournesol
- 200 g de lait
- 1 c. à soupe de sel
- 15 g de levure chimique
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Farçou
2 godz. 20 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Tourte aux blettes
13h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Pesto aux fanes de carotte
10min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min