Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 563.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50 min
Velouté de céleri au lait de coco
35 min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 min
Soupe de potiron au morbier
45min
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50 min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Houmous de chou-fleur
35 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 min