Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 563.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur au curry
35 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Velouté de céleri au lait de coco
35 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Soupe de potiron au morbier
45 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Crème de maïs au cumin
30 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Velouté carottes, navets et chorizo
25min