Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 maquereaux frais entiers (1,2 kg), vidés sans tête
- sel
- poivre moulu
- 4 brins d'estragon frais effeuillés, tiges réservées
- 1 citron jaune non traité, en demi-rondelles
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1311 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 godz. 15 min
Encornets à la provençale
55 min
Salade de raie
1 godz. 45 min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 min
Papillote de dorade
30 min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Caille aux raisins
45 min
Papillote de truite aux pommes et curry
30 min
Truite vapeur à la chinoise
55 min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Raie aux câpres
45 min
Maquereaux à la moutarde
30 min