Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 300 g d'eau
- 300 g de chair de melon
- 4 tranches de jambon de Bayonne, coupées en fines lamelles
- 150 g de feta, détaillée en cubes
- 100 g de roquette
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1178 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrines à l'italienne
3ωρ. 25 λεπτ.
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Verrine saumon-endive
10min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2h 35 min
Verrines printanières
25min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min