Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

4.7 86 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

  • de sucre en poudre
    70 g
  • d'agar-agar (½ sachet)
    1 g
  • de basilic frais équeuté
    1 bouquet
  • d'eau
    300 g
  • de chair de melon
    300 g
  • de jambon de Bayonne coupées en fines lamelles
    4 tranches
  • de feta détaillée en cubes
    150 g
  • de roquette
    100 g
  • d'huile d'olive
    8 c. à soupe

Voeding per 1 portion

Calorieën 283 kcal / 1178 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 23.1 g
Koolhydraten 12.8 g
Vezels 1.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...